top of page

De Zorgcirkel - Senior Adviseur Datamanagement

Vacature Senior Adviseur Datamanagement in de Zorg

Wil jij jouw visie op het gebruik van data inzetten voor het verbeteren van de ouderenzorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar datamanagement van levensbelang is en het grote verschil maakt voor de klant? Solliciteer dan voor de functie van Senior adviseur Data management bij De Zorgcirkel in Noord Holland! 


Wat ga je doen?

Het verlenen van persoonsgerichte zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Samen met de huidige BI collega's en het door jou te vormen data science team, creëren jullie data en informatie waarmee het mogelijk is beter te anticiperen op zorgvragen. Jij bent de verbinder, die in staat is nieuwe data-innovaties in gang te zetten, waarmee de zorg verbetert en effectiever wordt. Jij overziet het belang van goede informatie en pakt jouw rol in de ontwikkeling van het ICT en informatiebeleid. Je ziet de mogelijkheden van data om technologie werkelijk te laten bijdragen aan betere zorg en op plezierige en veilige wijze langer thuis wonen.


Als Senior Adviseur Datamanagement ben je de teamlead, het voorbeeld voor en de coach van de BI specialisten en het door jou te starten data science team. Jij bent in staat jouw collega's te inspireren en jouw kennis van informatiemanagement, innovatie en implementatie te delen, zodat jouw team zal schitteren.  


Jouw inzicht en ervaring met data en informatiemanagement, jouw drive om te verbeteren en jouw talent om het beste uit je team te halen, zorgt dat de zorg steeds innovatiever en professioneler wordt. Jouw doel is jouw collega's zorgspecialisten te ondersteunen met beschikbare informatie, data en voorspellende datasystemen, zodat  zij hun belofte kunnen waarmaken, dat ze de beste persoonsgerichte en professionele zorg kunnen leveren. In minimaal drie zorgprocessen wordt al gebruik gemaakt van voorspellende datasystemen waardoor het mogelijk is sneller te anticiperen, tijdig te interveniëren en de zorgeffectiviteit te verhogen. 


Om dit goed te kunnen doen biedt De Zorgcirkel de mogelijkheid je voortdurend en intensief bij te scholen  en te ontwikkelen om jouw kennis up to date kunt houden. 

Over De Zorgcirkel...


De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg in Noord Holland. De droom van De Zorgcirkel is dat alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen. Voor ruim 7.500 cliënten bieden 4100 medewerkers en 1400 vrijwilligers dagelijks persoonsgerichte ouderenzorg. Deze zorgverleners zijn dagelijks met enorme passie aan de slag om passende zorg te bieden. De Zorgcirkel is een kei in zorgverlening, maar heeft ook te maken met de dilemma’s van deze tijd. De roep om duurzame ouderenzorg neemt toe. AI en digitale oplossingen op het gebied van zorg, behandeling en wonen zijn daarin een onmisbare schakel. Het is de ambitie van De Zorgcirkel om medewerkers te ondersteunen met technologie, die het mogelijk maakt de kostbare tijd maximaal te besteden aan zorg voor cliënten. Meer over de ambities van Zorgcirkel vind je hier op hun website.

De Zorgcirkel is volop bezig de zorg te verbeteren door middel van AI en digitalisering. In die verandering word je gevraagd om mee te denken met de strategie van de organisatie. De raad van bestuur van Zorgcirkel ziet in data grote strategische waarde, en daarom is er aan ruimte voor initiatief geen gebrek. 


Jij...

 • hebt bewezen HBO/WO niveau, doordat je een master in Data Management, bedrijfskundig Informatiemanagement, bestuurlijke informatiekunde hebt. 

 • hebt enkele jaren ervaring met data en informatie management, bij voorkeur in een zorgorganisatie of vergelijkbare publieke organisatie. 

 • hebt kennis van het opzetten van een informatie-architectuur;

 • hebt kennis van project- en programmamanagement.

 • hebt inlevingsvermogen, tact en bent in staat verschillende partners en belangen samen te brengen.

 • kunt goed schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.

 • hebt bewezen coachingsvaardigheden en een mentor houding, je toont leidersgedrag.

 • bent zowel mondeling als schriftelijk overtuigend in het brengen van jouw boodschap.

 • bent bevlogen over het meebouwen aan de strategische koers van Zorgcirkel en nieuwe innovatieve concepten van zorgverlening.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.


 • Fulltime contract voor 36 uur per week; Parttime is bespreekbaar.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

 • Een marktconform salaris (FWG65)

 • Kinderopvang voor eigen medewerkers

 • Reiskostenvergoeding en hybride werken ook ná Covid

 • Laptop

 • Een persoonlijk ontwikkelprogramma dat jij samen met de CIO opstelt.

Waar?

Standplaats is Purmerend. 

Selectie door  TransformNow


TransformNow is onderdeel van The Growth Collective. Wij staan voor ontwikkeling en groei van begin tot einde van je werkende leven. Wij werken vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen en helpen elkaar. Wij staan voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling. Zorgcirkel heeft ons gevraagd deze vacature in te vullen, omdat zij graag iemand in dienst nemen, die onze waarden deelt. 


Solliciteren


Stuur een mail naar Mildred@transformnow.nl met jouw CV en motivatie. Heb je vragen dan ben je van harte uitgenodigd mij te bellen op 06-49670072.  Binnen 5 dagen krijg je een reactie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een consultant van TransformNow.

Als je na dit gesprek enthousiast bent over de functie en wij denken dat De Zorgcirkel en de functie bij jou zou kunnen passen brengen we je in contact met De Zorgcirkel.

De Zorgcirkel - Senior Adviseur Datamanagement: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

De Zorgcirkel - Senior Adviseur Datamanagement: Sollicitatie
bottom of page