top of page

Hillfive - Change Consultant

Wil jij onderdeel worden van een organisatie die haar klanten voortdurend uitdaagt naar de horizon te kijken? Wil jij bijdragen aan concrete veranderingen bij jouw opdrachtgevers en wil jij jouw klanten werkelijk helpen om te groeien, te innoveren en te verbeteren? Wil jij niet alleen adviseren maar ook implementeren? En heb jij ruime ervaring als veranderaar? Dan ben jij de bevlogen change consultant die wij zoeken!


Wat ga je doen als change consultant bij Hillfive?

Als change consultant bij HillFive werk je voor klanten in Nederland en Noord-West Europa. Met een team van ervaren en junior collega's begeleidt je onze klanten. We zoeken een collega die zich onder andere gaat richten op de energiesector, de bouw en de industrie. Wij hechten waarde aan het bereiken voor werkelijk resultaat bij onze opdrachtgevers. Jij gaat werken aan de verandering van cultuur, werkwijze en competenties bij deze opdrachtgevers. Je hebt ervaring in het creëren van praktische aanpakken waarbij onze klanten actief aan de slag gaan met opdrachten en concrete toepassingen om de veranderingen te realiseren. Jouw Hillfive collega's hebben ruime kennis en ervaring met procesoptimalisatie. Samen realiseren jullie werkelijk duurzame prestatieverbeteringen.


Als change consultant geef je niet alleen advies. Je ondersteunt en coacht het management van onze klanten in de veranderende rol van leiderschap en helpt hen om vanuit een nieuwe mindset, houding en gedrag een voorbeeld te zijn voor de rest van het bedrijf. Samen zet je de koers uit voor de verandering in de organisatie en bent in staat deze verandering te realiseren. Weerstand ga je niet uit de weg, maar los je constructief op.


Als teamlid van HillFive draag je bij aan de constante ontwikkeling van ons bedrijf. Naast opdrachten voor klanten werk je dus ook aan onze eigen productontwikkeling, marketing en sales. Je onderhoudt contact met stakeholders en speurt actief naar mogelijkheden voor nieuwe opdrachten.


Over Hillfive

HillFive is een adviesbureau, met vestigingen in Zeist en Essen (D). We hebben een internationaal klantportfolio en daarom zijn er ook internationale mogelijkheden. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van programma’s gericht op prestatieverbetering. Wij helpen onze klanten in de sectoren bouw, energie en industrie met procesoptimalisatie, organisatieverandering en strategie activatie. Kijk voor voorbeelden van ons werk op onze website.


Onze klantenportefeuille is aan het groeien, daarom zoeken we nieuwe collega’s die ons team komen versterken.


Wie zoeken wij voor de functie van Consultant?

 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring en hebt een universitaire studie afgerond.

 • Je hebt ruime ervaring in verandermanagement of ervaring als change consultant.

 • Je hebt ervaring met strategische verandertrajecten en weet wat het doet met mensen, processen, houding en gedrag.

 • Je hebt interesse in of ervaring met digitale transformatie binnen grote bedrijven.

 • Je bent proactief, pragmatisch en gericht op samenwerking. Je trekt mensen gemakkelijk mee in jouw enthousiasme en drive.

 • Je hebt een positieve houding en je wilt jezelf altijd verbeteren.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Spreekvaardigheid van Duits is een pré.

 • Je bent bereid om af en toe te reizen.


Wat biedt Hillfive jou?

 • Een professionele, uitdagende werkomgeving. Alle voordelen van een klein adviesbureau (veel inbreng, flexibiliteit en persoonlijke aandacht) gecombineerd met interessant werk voor grote klanten.

 • Wij nemen onze consultants serieus. Dat betekent dat je vanaf het begin veel invloed hebt op de veranderprocessen waar je aan meewerkt bij de klant en ook binnen HillFive.

 • Veel aandacht voor kennisopbouw en persoonlijke ontwikkeling. Wij spiegelen elkaar constant.

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Goede reiskostenvergoeding

 • 24 vakantiedagen

 • Bij voorkeur fulltime dienstverband, vast contract bespreekbaar.


Selectie door TransformNow


TransformNow is onderdeel van The Growth Collective. Wij staan voor ontwikkeling en groei van begin tot einde van je werkende leven. Wij werken vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen en helpen elkaar. Wij staan voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling. Hillfive heeft ons gevraagd deze vacature in te vullen, omdat zij graag iemand in dienst nemen, die onze waarden deelt.

Hillfive - Change Consultant: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

Hillfive - Change Consultant: Sollicitatie
bottom of page