top of page

Navingo - Exhibition & Conference Manager

Vacature Exhibition & Conference Manager.

Wil jij je Project Management skills en expertise inzetten om de energie transitie te versnellen? Navingo, hét mediabedrijf voor de maritieme en offshore energie sector, zoekt een Exhibition & Conference Manager. Een veelzijdige baan met volop uitdagingen waarin kleine details een groot verschil kunnen maken. Je schakelt snel en flexibel; onder hoge werkdruk presteren is voor jou geen probleem.

Als Exhibition & Conference Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en productie van Offshore Energy Exhibition & Conference. Je bent de coördinerende factor voor leveranciers en eindverantwoordelijk voor de voortgang en het bewaken van het eventconcept. Als Exhibition & Conference Manager ben je het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever en interne collega’s. Daarin heb je, naast de eindverantwoordelijkheid, ook een uitvoerende en adviserende rol. Je bent onderdeel van een team professionals en werkt in een open en gezellige sfeer.


Over Navingo

We verbinden de maritieme en offshore wereld voor duurzame oplossingen. Onze omgeving verandert. Daarom werkt de maritieme en offshore energie sector steeds meer aan het ontwikkelen en implementeren van duurzame oplossingen om te voldoen aan de behoeften van een belangrijke transitie. Wij geloven dat door het samenbrengen van de juiste ideeën, informatie en mensen, we dit proces kunnen faciliteren en eraan kunnen bijdragen. Dit doen we onder andere middels onze Offshore Energy en Navingo Career platformen via onze websites, events en print uitgaven.


Over jou

Word jij enthousiast van werken aan een groot internationaal evenement voor duizenden bezoekers? En je weet wat er komt kijken bij het organiseren van evenementen en heb jij eigenschappen die passen bij ons en bij de vacature van Exhibition & Conference Manager. Neem bijvoorbeeld jouw enthousiasme, groot verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor kwaliteit en jouw positieve drive. Ook heb jij:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding

 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van project management

 • Klantgericht, organisatorisch sterk, houdt overzicht en geeft op natuurlijke wijze leiding

 • Gevoel voor verhoudingen (op alle niveaus) en daarbinnen kunnen bewegen

 • Flexibel, pragmatisch en kan goed omgaan met deadlines

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 • Affiniteit met maritieme, offshore en energiesector en / of energietransitie.


Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een divers team van gedreven professionals. We zijn betrokken, ondernemend, respectvol en doen alles vanuit een positieve teamgeest. Een goede balans tussen werk en privé is de beste garantie om plezier te hebben in de baan en we verwachten dat jij ook die balans vindt. Voor jou persoonlijk betekent dit:

 • Een marktconform salaris.

 • Reiskostenvergoeding en 24 vakantiedagen.

 • Laptop en vergoeding voor telefoonkosten.

 • Een fijne en stimulerende werkplek waar je het verschil kunt maken en impact maakt op de energie transitie.


Selectie door TransformNow

TransformNow is onderdeel van The Growth Collective. Wij staan voor ontwikkeling en groei van begin tot einde van je werkende leven. Wij werken vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen en helpen elkaar. Wij staan voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling. Navingo heeft ons gevraagd deze vacature in te vullen, omdat zij graag iemand in dienst nemen, die onze waarden deelt. 


Solliciteren

Stuur een mail naar Mildred@transformnow.nl met jouw CV en motivatie. Heb je vragen dan ben je van harte uitgenodigd mij te bellen op 06-49670072.  Binnen 5 dagen krijg je een reactie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een consultant van TransformNow.

Als je na dit gesprek enthousiast bent over de functie en wij denken dat Navingo en de functie bij jou zou kunnen passen brengen we je in contact met Navingo.

Navingo - Exhibition & Conference Manager: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

Navingo - Exhibition & Conference Manager: Sollicitatie
bottom of page