top of page

Omring - BI Specialist

Wil jij jouw kennis en ervaring van Business Intelligence inzetten voor het verbeteren van de zorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar juiste klantinformatie en de inrichting van goede dashboards van levensbelang is en echt verschil maakt? Solliciteer dan voor de functie van BI specialist bij de grootste zorgverlener in Noord Holland!


Wat ga je doen?

Het verlenen van goede zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Als BI specialist lever je een grote bijdrage aan het zorgproces. Jij zorgt dat de informatie helder en duidelijk is voor zorgspecialisten en managers. De dashboards die je ontwikkelt in gesprek met zorgprofessionals, managers en je eigen team dragen werkelijk bij aan betere zorg en efficiënte processen zoals het matchen van vraag en aanbod van zorg op de locaties van Omring.


Als BI specialist maakt je onderdeel uit van een klein team. Samen zorgen jullie voor de inrichting van de informatievoorziening naar de organisatie. Je creëert en onderhoudt dashboards vanuit alle samengevoegde databronnen, intern en extern, waarbij je zorgt voor herleidbaarheid. Je ondersteunt, ontwikkelt en optimaliseert de operationele en strategische sturing op de zorg- en bedrijfsprocessen. En je levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de business intelligence omgeving van Omring.


Jouw kennis en ervaring met Power BI, producten als SSIS, SSAS en SSRS, ETL trajecten en SQL en jouw drive om te verbeteren en talent om structuur aan te brengen in de data zorgt dat de medewerkers van Omring zich alleen druk hoeven te maken over het leveren van de beste zorg.


Om dit goed te kunnen doen biedt Omring de mogelijkheid je voortdurend te ontwikkelen. Een ontwikkelbudget maakt het mogelijk jezelf steeds uit te dagen om het beste uit jezelf te halen.


Over Omring...


Omring is in Noord Holland een begrip in de zorg! Voor ruim 10.000 cliënten bieden meer dan 5.000 medewerkers/vrijwilligers dagelijks goede zorg en ondersteuning. Deze zorgverleners zijn dagelijks met enorme passie aan de slag om cliënten passende zorg te bieden. Omring is een kei in zorgverlening, maar heeft ook te maken met de dilemma’s van deze tijd. “Hoe houden we zorg betaalbaar en kunnen we de groeiende behoefte aan hulp (vergrijzing) invullen met een krimpende groep zorgprofessionals (ontgroening)?” De visie van Omring is dat ICT daarin een onmisbare schakel is. Door middel van innovatieve zorgoplossingen is de ambitie werknemers van Omring ontzorgen en cliënten zo veel mogelijk kwaliteit van leven te bieden.

ICT binnen Omring is volop in beweging, en in die verandering word je gevraagd om mee te komen bouwen met de strategie van de afdeling. De directie van Omring ziet in ICT grote strategische waarde, en daarom is er aan ruimte voor initiatief geen gebrek.


Jij...

  • hebt bewezen WO werk- en denkniveau.

  • hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met Power BI, ETL trajecten, SQL, SSIS, SSAS en data modeling in een Microsoft omgeving.

  • bent bekend met datavisualisaties in Power BI en het maken van dashboards.

  • bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

  • Fulltime contract voor 36 uur per week; Parttime is bespreekbaar.

  • Contract voor onbepaalde tijd;

  • Een marktconform salaris;

  • Permanente bijscholing;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Laptop.

  

Waar?

Standplaats is Hoorn.

Solliciteren


Onder aan deze pagina kun je je sollicitatie indienen. Heb je vragen dan ben je van harte uitgenodigd om Mildred Luurs te bellen op 06-49670072. Binnen 5 dagen krijg je een reactie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.


Als je na dit gesprek enthousiast bent over de functie en wij denken dat Omring en de functie bij jou zou kunnen passen brengen we je in contact met Omring.

Omring - BI Specialist: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

Omring - BI Specialist: Sollicitatie
bottom of page