top of page

Omring - Datawarehouse specialist

Wil jij jouw kennis en ervaring van datawarehouses inzetten voor het verbeteren van de zorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar juiste cliëntendata en de inrichting van het datawarehouse van levensbelang is en echt verschil maakt? Solliciteer dan voor de functie van data Datawarehouse specialist bij de grootste zorgverlener in Noord Holland! 


Wat ga je doen?

Het verlenen van goede zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Als Datawarehouse specialist lever jij een grote bijdrage aan het zorgproces. Jij zorgt dat ons datawarehouse zo is ingericht dat de data over onze cliënten juist en actueel is, waardoor de technologie die gebruikt maakt van de data werkelijk kan bijdragen aan betere zorg.  Een goede inrichting van het datawarehouse draagt bij aan de inzet van innovaties en digitale ontwikkelingen die nieuwe zorgtoepassingen mogelijk maken. 


Als Datawarehouse specialist maakt je onderdeel uit van een klein team. Samen zorgen jullie voor de inrichting van het datawarehouse en de informatievoorziening naar de organisatie. Je zorgt voor de hele data pipeline: het extraheren van datastromen, het opschonen, verrijken en transformeren van gegevens. Het dataplatform verbeter je continu. Samen met de informatie analisten ontwerp je datamodellen. En je levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de business intelligence omgeving van Omring.


Jouw kennis en ervaring met Microsoft datawarehouses, jouw drive om te verbeteren en jouw talent om alle fouten en ongeregeldheden in data te vinden zorgen er voor dat het datawarehouses zo goed is ingericht, dat de medewerkers van Omring zich alleen druk hoeven te maken over het leveren van de beste zorg. 


Om dit goed te kunnen doen biedt Omring de mogelijkheid je voortdurend te ontwikkelen. Een ontwikkelbudget maakt het mogelijk jezelf steeds uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. 


Over Omring...


Omring is in Noord Holland een begrip in de zorg! Voor ruim 10.000 cliënten bieden meer dan 5.000 medewerkers/vrijwilligers dagelijks goede zorg en ondersteuning. Deze zorgverleners zijn dagelijks met enorme passie aan de slag om cliënten passende zorg te bieden. Omring is een kei in zorgverlening, maar heeft ook te maken met de dilemma’s van deze tijd. “Hoe houden we zorg betaalbaar en kunnen we de groeiende behoefte aan hulp (vergrijzing) invullen met een krimpende groep zorgprofessionals (ontgroening)?” De visie van Omring is dat IT daarin een onmisbare schakel is. Door middel van innovatieve zorgoplossingen is de ambitie werknemers van Omring ontzorgen en cliënten zo veel mogelijk kwaliteit van leven te bieden.

De IT binnen Omring is volop in beweging, en in die verandering word je gevraagd om mee te komen bouwen met de strategie van de afdeling. De directie van Omring ziet in IT grote strategische waarde, en daarom is er aan ruimte voor initiatief geen gebrek. 


Jij...

 • hebt bewezen HBO+ werk- en denkniveau. 

 • hebt enkele jaren ervaring met het ontwikkelen en beheren van Datawarehouses.

 • bent bekend met datawarehouse concepten en architecturen.

 • hebt ervaring met het bouwen van relationele en dimensionele modellen.

 • hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring met ETL trajecten, SSIS, SQL en data modeling in een Microsoft datawarehouse omgeving.

 • bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.


 • Fulltime contract voor 36 uur per week; Parttime is bespreekbaar.

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Een marktconform salaris;

 • Permanente bijscholing;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Laptop.

Waar?

Standplaats is Hoorn. 

Solliciteren


Onder aan deze pagina kun je je sollicitatie indienen. Heb je vragen dan ben je van harte uitgenodigd om Mildred Luurs te bellen op 06-49670072. Binnen 5 dagen krijg je een reactie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.


Als je na dit gesprek enthousiast bent over de functie en wij denken dat Omring en de functie bij jou zou kunnen passen brengen we je in contact met Omring.

Omring - Datawarehouse specialist: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

Omring - Datawarehouse specialist: Sollicitatie
bottom of page