top of page

Omring - Contract- en leveranciersmanager

Wil jij jouw kennis van strategisch leveranciersmanagement inzetten om de zorg te verbeteren? Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve zorgorganisatie die met hoogwaardige ICT en de nieuwste digitale oplossing de zorg wil verbeteren? En ben jij een bruggenbouwer die als doel heeft; een soepele samenwerking tussen opdrachtgever en ICT leveranciers?  Dan vragen wij je te solliciteren naar de functie van Contractmanager bij Omring. 


Wat ga je doen?

Het verlenen van goede zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. In jouw rol lever jij een bijdrage aan dit maatschappelijke vraagstuk door heldere afspraken te maken en constructieve relaties te onderhouden met onze vaste softwareleveranciers.  Ook denkt mee aan de mogelijkheden en inzet en aankoop van slimme innovaties zoals robots aan het bed, sensoren voor valdetectie en verschillende domotica om de patiënten en het zorgpersoneel  optimaal te ondersteunen. 


Als leveranciersmanager bij Omring draag jij er zorg voor dat afspraken tussen leveranciers en de organisatie helder en juridisch duidelijk zijn. Je weet  welke ontwikkelingen spelen in de ICT markt en bent op de hoogte van de wensen en eisen die Omring stelt aan de kwaliteit van haar ICT landschap. Jij weet de wensen en eisen te vertalen naar heldere afspraken met de vaste leveranciers en het creëren van soepele relatie met nieuwe leveranciers. 


Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen bij onze leveranciers en bent in staat die ontwikkelingen te vertalen naar oplossingen voor Omring. Je kijkt naar buiten, je weet hoe de ICT markt in elkaar zit en je bent nieuwsgierig naar nieuwe software leveranciers. Je denkt actief mee met nieuwe innovaties en digitaliseringsmogelijkheden voor Omring. 


Om dit goed te kunnen doen krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. We faciliteren dat je je kunt blijven vernieuwen en op de hoogte kunt blijven van de nieuwste innovaties en technische ontwikkelingen voor de zorg. 

Over Omring...

Omring is in Noord Holland een begrip in de zorg! Voor ruim 10.000 cliënten bieden 5.000 medewerkers/vrijwilligers dagelijks goede zorg en ondersteuning. Deze zorgverleners zijn dagelijks met enorme passie aan de slag om cliënten passende zorg te bieden. Omring is een kei in zorgverlening, maar heeft ook te maken met de dilemma’s van deze tijd. “Hoe houden we zorg betaalbaar en kunnen we de groeiende behoefte aan hulp (vergrijzing) invullen met een 

krimpende groep zorgprofessionals (ontgroening)?” De visie van Omring is dat IT daarin een onmisbare schakel is. Door middel van innovatieve zorgoplossingen is de ambitie werknemers van Omring ontzorgen en cliënten zo veel mogelijk kwaliteit van leven te bieden.

De IT binnen Omring is volop in beweging, en in die verandering word je gevraagd om mee te komen bouwen met de strategie van de afdeling. De directie van Omring ziet in IT grote strategische waarde, en daarom is er aan ruimte voor initiatief geen gebrek. 


Selectie door  TransformNow 

TransformNow is onderdeel van The Growth Collective. Wij staan voor ontwikkeling en groei van begin tot einde van je werkende leven. Wij werken vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen en helpen elkaar. Wij staan voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling. Omring heeft ons gevraagd deze vacature in te vullen, omdat zij graag iemand in dienst nemen, die onze waarden deelt. Medewerkers van Omring krijgen de kans om zich binnen The Growth Collective te blijven ontwikkelen door de kennissessies van WeShareTalent bij te wonen. 


Jij...

 • hebt minimaal HBO niveau. Jij hebt bijvoorbeeld een HBO opleiding informatiemanagement in de publieke sector gedaan.

 • hebt enkele jaren ervaring in leveranciersmanagement van ICT diensten 

 • hebt bij voorkeur ervaring in de publieke sector. 

 • kunt goed onderhandelen waarbij je een goede samenwerking voorop stelt. 

 • je bent zowel mondeling als schriftelijk overtuigend in het brengen van jouw boodschap.

 • bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.


 • Fulltime contract voor 36 uur per week;  parttime is mogelijk.

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Een marktconform salaris

 • Reiskostenvergoeding;

 • Laptop.


Waar?
Standplaats is Hoorn (regio Noord-Holland). 

Solliciteren

Stuur een mail naar Mildred@transformnow.nl met jouw CV en motivatie. Heb je vragen dan ben je van harte uitgenodigd mij te bellen op 06-49670072.  Binnen 5 dagen krijg je een reactie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een consultant van TransformNow.

Als je na dit gesprek enthousiast bent over de functie en wij denken dat Omring en de functie bij jou zou kunnen passen brengen we je in contact met Omring. 

Omring - Contract- en leveranciersmanager: Service
bottom of page