top of page

Omring - Solutions Architect

Heb jij een duidelijke visie op het inrichten van de ICT en hoe ICT maximaal kan bijdragen aan de missie en strategie van een zorgorganisatie? Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve zorgorganisatie en meewerken aan een uitdagende meerjarenvisie digitalisering die aankomende jaren wordt uitgerold? Wil jij stevige stappen zetten om het ICT landschap futureproof te maken met de nieuwste digitale oplossingen waarmee de zorg voor onze cliënten verbetert? En ben jij een bruggenbouwer die oog heeft voor alle belangen en in staat is deze samen te brengen? Dan vragen wij je te solliciteren naar de functie van Solution Architect bij Omring.


Wat ga je doen?

Het verlenen van goede zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. In jouw rol lever jij een bijdrage aan dit maatschappelijke vraagstuk door het IT landschap zo in te richten dat dit toekomstbestendig is. Een nieuw elektronisch cliëntendossier, inzet van robotica en domotica om de patiënten en het zorgpersoneel optimaal te ondersteunen en rekening houden met alle AVG eisen en beveiligingsrisico's die dat met zich meebrengt, stellen hoge en complexe eisen aan de architectuur.


Als Solution Architect bij Omring adviseer je ten aanzien van de toepassing van de architectuurkaders, -voorschriften en -richtlijnen bij het opstellen van voorstellen en plannen voor nieuwe of gewijzigde informatiesystemen. Je bepaalt oplossingen voor informatievragen die passen binnen de enterprise architectuur. Je start architectuurprojecten op of beoordeelt deze, en overlegt met leveranciers inzake het naleven van de architectuur. Als lid van het architectenteam onder leiding van de Enterprise Architect draag je bij aan de ontwikkeling en het onderhoud van architectuurkaders, de doelarchitectuur, roadmaps en de ontwikkeling van informatiebeleid. Jij bent daarbij in staat jouw collega's, waaronder verpleegkundigen en verzorgenden, te betrekken, motiveren en overtuigen en bent in staat weerstanden te overbruggen.


Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste digitale ontwikkelingen en bent in staat die ontwikkelingen te vertalen naar, of in te passen in de Enterprise architectuur voor Omring. Je kijkt naar buiten, je bent nieuwsgierig naar hoe andere organisaties hun architectuur hebben ingericht. Je denkt actief mee met nieuwe innovaties  en nieuwe mogelijkheden voor Omring.

Om dit goed te kunnen doen krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. We faciliteren dat je je kunt blijven vernieuwen en op de hoogte kunt blijven van de nieuwste innovaties en technische ontwikkelingen voor de zorg.


Over Omring...


Omring is in Noord Holland een begrip in de zorg! Voor ruim 10.000 cliënten bieden 5.000 medewerkers/vrijwilligers dagelijks goede zorg en ondersteuning. Deze zorgverleners zijn dagelijks met enorme passie aan de slag om cliënten passende zorg te bieden. Omring is een kei in zorgverlening, maar heeft ook te maken met de dilemma’s van deze tijd. “Hoe houden we zorg betaalbaar en kunnen we de groeiende behoefte aan hulp (vergrijzing) invullen met een krimpende groep zorgprofessionals (ontgroening)?” De visie van Omring is dat IT daarin een onmisbare schakel is. Door middel van innovatieve zorgoplossingen is de ambitie werknemers van Omring ontzorgen en cliënten zo veel mogelijk kwaliteit van leven te bieden.

De IT binnen Omring is volop in beweging, en in die verandering word je gevraagd om mee te komen bouwen met de strategie van de afdeling. De directie van Omring ziet in IT grote strategische waarde, en daarom is er aan ruimte voor initiatief geen gebrek.


Jij...

 • hebt HBO+-opleiding afgerond of hebt bewezen HBO+ denkniveau in de richting van Bedrijfskundige informatica of informatiemanagement.

 • hebt enkele jaren ervaring als ICT architect, bij voorkeur in een zorgorganisatie of vergelijkbare publieke organisatie.

 • bent bekend met  methoden en technieken op het gebied van ICT architectuur, zoals TOGAF, DYA en Archimate

 • hebt inlevingsvermogen, tact en bent in staat verschillende belangen samen te brengen.

 • kunt goed schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.

 • bent zowel mondeling als schriftelijk overtuigend in het brengen van jouw boodschap.

 • bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening

Arbeidsvoorwaarden

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.


 • Fulltime contract voor 36 uur per week;  32 uur is bespreekbaar

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Een marktconform salaris

 • Reiskostenvergoeding;

 • Laptop.


Waar?

Standplaats is Hoorn met regelmatig bezoek aan de zorglocaties (regio Noord-Holland). Omring collega's werken inmiddels ook veel thuis.


Selectie door Transform Now


TransformNow is onderdeel van The Growth Collective. Wij staan voor ontwikkeling en groei van begin tot einde van je werkende leven. Wij werken vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen en helpen elkaar. Wij staan voor een open cultuur, eerlijkheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling. Omring heeft ons gevraagd deze vacature in te vullen, omdat zij graag iemand in dienst nemen, die onze waarden deelt. Medewerkers van Omring krijgen de kans om zich binnen The Growth Collective te blijven ontwikkelen door de kennissessies van WeShareTalent bij te wonen.

Omring - Solutions Architect: Service

Solliciteer nu!

Laat onderstaand uw gegevens en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Voeg hier uw motivatiebrief toe
Voeg hier uw CV toe

Bedankt voor de inzending!

Omring - Solutions Architect: Sollicitatie
bottom of page