YSE - Crasy 98 - ©JurreRompa-3464_edited.jpg

Meet & Greet
Transform Now

Donderdag 7 juli 16.00-18.00
Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht

Naast een inhoudelijke presentatie over Transform Now door Stefanie van de Griendt, zullen Robert Vels (CX Lead Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Leon Bosma (Kirkman Company) hun kennis delen over hoe je als overheidsorganisatie dienstverlening ontwikkeld die aansluit op de behoeften burgers en ondernemers. Zij vertellen over het starten, schalen en borgen van agile Service Verbeter Teams. In de presentatie leer je over de aanpak, de lessen, de succeselementen en de resultaten van Robert en zijn team, zodat je morgen al aan de slag kunt om relevanter te zijn voor jouw klant.


Ontwikkelingen in de wereld dagen organisaties uit om te transformeren. Soms met grote digitale innovaties en soms in kleine procesmatige stappen. Wij zijn er voor organisaties die versterking nodig hebben door middel van tijdelijke inzet en voor professionals die zichzelf willen blijven ontwikkelen door middel van uitdagende projecten en training & coaching. Of het nu gaat om een veranderproject binnen het Sociaal Domein, HR, Digital & IT of Customer Experience; onze Transformers gaan de uitdaging aan om projecten tot een succesvol einde te brengen, de klantbeleving te versterken en organisaties toekomstbestendig te maken.

Daarnaast maakt Transform Now deel uit van The Growth Collective, een collectief van organisaties dat (samen)werkt aan de groei en werkgeluk van mensen gedurende hun hele carrière. Zo kun je als Transformer meedoen aan verschillende events die allemaal bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei.


Wat voor opdrachten kun je als Transformer verwachten? Wie zijn onze klanten? Wat zeggen huidige Transformers over hun ervaringen bij Transform Now? Wat houdt het Transform Now Development Program in die de Professionals volgen? Op onder andere deze vragen zullen wij tijdens de Meet & Greet antwoord geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere change  managers.

Vragen? Mail naar julia@transformnow.nl.

Hopelijk tot 7 juli!