top of page
Agende en evenementen TransformNow Utrecht

Agenda

Onze evenementen

Transform Now organiseert met enige regelmaat interessante en leuke (netwerk)evenementen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier met ons kennismaken, maar ook je eigen netwerk uitbreiden. Onderstaand kun je het overzicht van aankomende evenementen vinden en je direct aanmelden.

Agenda: About

Aankomende evenementen

8 november 2022 - 16.00-18.00 uur

Meet & Greet Transform Now

Op dinsdag 8 november organiseren wij weer een Meet & Greet! 📅
Tijdens dit event kun je kennismaken met onze organisatie en de ontwikkelmogelijkheden die wij jou als professional te bieden hebben!

Naast een korte introductie over Transform Now door Stefanie van de Griendt, zal Marlie Oosterik aan de hand van ervaringen in verschillende sectoren (waaronder de zorg) en wetenschappelijke modellen je mee nemen in de wondere en waardevolle wereld van het verandermanagement! In de presentatie komen drie niveaus van verandering aan bod: strategisch, team- en individueel niveau, waarmee je morgen al (meer) inspiratie en handvatten hebt om gestructureerd aan de slag te gaan.

Ook is er de mogelijkheid voor change en project managers om kennis uit te wisselen en te netwerken. Overweeg jij een toekomst als Transformer? Of ben jij geïnteresseerd om je aan ons netwerk te verbinden?
Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar hallo@transformnow.nl en hopelijk tot 8 november !

Agenda: Plan
bottom of page