top of page

Vacature Business Development Manager

Word jij enthousiast van het onderhouden en uitbouwen van relaties met veel verschillende klanten en wil jij onze Transformers begeleiden in hun professionele ontwikkeling? Dan is deze vacature wat voor jou!


Om de groei van onze startup Transform Now en die van onze Professionals (wij noemen ze onze Transformers!) verder te faciliteren, zoeken we een Business Development manager!


Over Transform Now

Transform Now bestaat sinds 2021. Het Transform team bestaat uit ambitieuze en energieke professionals met een bachelor of master achtergrond, die projecten doen binnen de o.a. verander programma's bij onze opdrachtgevers, zoals RVO en gemeente Den Haag. We willen groeien naar een organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen als projectmanager, of naar rollen als product owner en scrummaster. Onze opdrachten zijn nu veelal binnen het publieke domein, maar daar zullen binnenkort ook IT, HR en CX zijn de volgende groeistap. Ons doel is om de komende jaren te groeien naar een team met 25 Professionals. Voor jou straks mogelijkheden genoeg om kennis te delen, te groeien en je te ontwikkelen naar elke volgende stap in jouw carrière. Wij helpen en versterken elkaar!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Transform Now. Daarom staan wij open voor mensen met verschillende achtergronden, geloofsovertuigingen, huidskleuren, met een beperking of niet en ongeacht met welke letter van de LGBTQ+ iemand zich verbonden voelt.


Wat ga je doen?

Als Business Development Manager werk je aan de groei van Transform Now, de Transformers en onze opdrachtgevers. Jij onderhoudt graag contact met (potentiële) opdrachtgevers en achterhaalt hoe wij hen het beste kunnen helpen. Vervolgens ben je in staat om dit om te zetten naar een juiste match voor één van onze Professionals. Oftewel: jij bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en onze Transformers!

Ondanks dat we wij een startup zijn, werk je niet alleen. Je maakt onderdeel uit van het commerciële team van The Growth Collective. Het team bestaat uit ongeveer tien Business Developers en Account Managers van verschillende organisaties die binnen The Growth Collective vallen. Wij helpen en versterken elkaar!

Development Program

Naast de opdrachten die je uitvoert bij onze opdrachtgevers wordt je onderdeel van een team enthousiaste collega’s, waarmee je samen intervisie en ontwikkeltrajecten volgt en kennis en ervaringen uitwisselt om met elkaar beter te worden. Je volgt ons ontwikkelprogramma met de Transform Now Community. Er wordt ook individuele coaching aangeboden. Samen werken we aan het bereiken van jouw ambities en dromen.


Wie zoeken wij?

Onze ideale nieuwe collega…

 • heeft 5 tot 15 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in account management rollen;

 • is HBO of WO afgestudeerd;

 • is commercieel ingesteld en vindt het leuk om nieuwe kansen te creëren;

 • kan goed werken in een dynamische en flexibele omgeving;

 • creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen onze organisatie als naar buiten toe;

 • spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.


Wat biedt Transform Now jou?

Als onze nieuwe Business Development Manager krijg jij:

 • een jaarcontract (24-40 uur per week is bespreekbaar) met de wens om na 1 jaar de samenwerking te verlenging;

 • betaald - natuurlijk! We bieden een brutosalaris (3.800 - 5.000 euro) dat afhankelijk is van jouw netwerk en ervaring. Daarnaast krijg je een bonusregeling over de door jou gefactureerde omzet. 

 • een NS-Business Card en/of een kilometervergoeding;

 • tijd om te ontspannen! Met 24 vakantiedagen en maandelijkse sportmomenten;

 • een extra vrije dag op jouw verjaardag!

 • een laptop. Omdat het zonder lastig werken wordt. 

Sollicitatieprocedure 

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Je stuurt je CV en je motivatiebrief naar ons door het te uploaden onderaan deze pagina.

 2. We streven ernaar binnen een week reactie te geven op je CV en brief. Zien wij genoeg aanknopingspunten? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze recruiter.

 3. Mochten we na dit eerste gesprek enthousiast zijn, dan volgt er een uitnodiging voor het maken van de capaciteitentest.

 4. Na het behalen van de capaciteitentest heb je een tweede gesprek met de managing partner.

 5. Ben jij dan nog steeds enthousiast over Transform Now en zien wij het ook zitten met dan hebben we een match! We gaan je een aanbod doen.


Wij zorgen uiteraard, net als met de rest van de persoonlijke informatie, dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Heb je vragen of wil je graag meer weten omtrent de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter David via +31626096459.

Business Development Manager: Tekst

Solliciteer!

Wil jij Business Development Manager bij ons worden? Solliciteer dan hieronder op de bovenstaande vacature. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou op!

Upload hier je CV en motivatiebrief in één document

Bedankt voor de inzending!

Business Development Manager: Sollicitatie
bottom of page