Vacature
Change Manager

Heb jij het talent om (complexe) veranderprojecten soepel te laten verlopen, ben jij een mensenmens en wil jij jezelf ontwikkelen door uitdagende opdrachten en training & coaching? Dan is deze vacature misschien wat voor jou!


Over Transform Now

Transform Now bestaat sinds 2021. Het Transform team bestaat uit ambitieuze en energieke professionals met een bachelor of master achtergrond, die projecten doen binnen de o.a. verander programma's bij onze opdrachtgevers, zoals RVO en gemeente Den Haag. We willen groeien naar een organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen als projectmanager, of naar rollen als product owner en scrummaster. Onze opdrachten zijn nu veelal binnen het publieke domein, maar daar zullen binnenkort ook IT, HR en CX zijn de volgende groeistap. Ons doel is om de komende jaren te groeien naar een team met 25 Professionals. Voor jou straks mogelijkheden genoeg om kennis te delen, te groeien en je te ontwikkelen naar elke volgende stap in jouw carrière. Wij helpen en versterken elkaar!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Transform Now. Daarom staan wij open voor mensen met verschillende achtergronden, geloofsovertuigingen, huidskleuren, met een beperking of niet en ongeacht met welke letter van de LGBTQ+ iemand zich verbonden voelt.


Wat ga je doen?

Als Change Manager ben je betrokken bij grote programma's bij onze opdrachtgevers. Je wordt verantwoordelijk voor één van de onderdelen, vaak met als doel afdelingen, organisaties en organisatieonderdelen samen te laten werken aan resultaten in het sociale domein. In programma's op het gebied van schuldenpreventie, inclusiviteit en jeugdzorg kun je als projectleider bij een gemeenten worden ingezet. Maar ook in het bedrijfsleven zijn verander- en innovatieprogramma's waar onze projectleiders aan gaan bijdragen. 


Als Change Manager bij Transform Now ga je op tijdelijke projectbasis aan de slag bij één van onze klanten. Dit doe je onder andere door:‍

 • nieuwe technologie te vertalen naar de business value voor organisaties. Met jouw kennis en ervaring begeleid je de verandering die ontstaat voor de organisatie en zeker voor de manier van werken van eindgebruikers;

 • advies te geven over hoe je de organisatie meeneemt in de verandering en vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de draagkracht vanuit de organisatie zo groot mogelijk is na afronding van de implementatie;

 • samen met de klant de veranderstrategie te bepalen, waarbij je rekening houdt met het type organisatie, de organisatiecultuur en de verschillende doelgroepen;

 • het verzorgen van van workshops en adviesgesprekken, aanhaken van de juiste mensen, houden van interviews met gebruikers, adviseren over verandercommunicatie en het geven van trainingen, waarbij het hoofddoel is om medewerkers mee te nemen in de veranderende werkomgeving door ze te betrekken, te informeren en te trainen;

 • het verbeteren en optimaliseren van de adoptie na afronding van de implementatie verbeteren en optimaliseren m.b.v. feedback en analyse door de juiste communicatie en training te organiseren in samenwerking met de opdrachtgever.


Development Program

Naast de opdrachten die je uitvoert bij onze klanten zit je natuurlijk niet stil. Je volgt namelijk ook ons ontwikkelprogramma binnen ons Transform Now Community. Binnen deze community worden onder andere intervisie, trainingen en individuele coaching aangeboden. Dit doe je als onderdeel van ons gezellige Transform Now team. Samen werken we aan het bereiken van jouw ambities en dromen.


Wie zoeken wij?

Onze ideale nieuwe collega…

 • heeft 5 tot 15 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in verander en project management rollen;

 • is HBO of WO afgestudeerd;

 • weet zijn of haar positieve energie overbrengen op het team;

 • is een echte mensenmens, is empathisch ingesteld maar staat wel stevig in zijn of haar schoenen;

 • wil zich ontwikkelen door bij verschillende organisaties de sfeer te proeven;

 • vindt het leuk om communicatieberichten en instructies (indien nodig) te schrijven maar ook om trainingen te geven;

 • vindt het leuk om na een adoptie verandertraject verdere verbeteringen door te voeren met behulp van beschikbare analytische acties die je bedenkt om de analytics te verbeteren

 • kan goed werken in een dynamische en flexibele omgeving;

 • creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen onze organisatie als naar buiten toe;

 • spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels.

Wat biedt Transform Now jou?

Als onze nieuwe Change Manager krijg jij:

 • een jaarcontract (24-40 uur per week is bespreekbaar) met de wens om na 1 jaar de samenwerking te verlenging;

 • een bruto fulltime salaris (3.800 - 5.200 euro) afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast krijg je een bonusregeling over de voor jouw gefactureerde omzet. 

 • Voor andere vormen van samenwerking, zoals ZZP, staan wij ook open;

 • een NS-Business Card en/of een kilometervergoeding;

 • tijd om te ontspannen! Met bijvoorbeeld een maandelijkse sportmomenten;

 • 24 vakantiedagen en een extra vrije dag op jouw verjaardag!

 • een laptop. 


Sollicitatieprocedure 

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Je stuurt je CV en je motivatiebrief naar ons door het te uploaden onderaan deze pagina.

 2. We streven ernaar binnen een week reactie te geven op je CV en brief. Zien wij genoeg aanknopingspunten? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze recruiter.

 3. Mochten we na dit eerste gesprek enthousiast zijn, dan volgt er een uitnodiging voor het maken van de capaciteitentest.

 4. Na het behalen van de capaciteitentest heb je een tweede gesprek met de managing partner.

 5. Ben jij dan nog steeds enthousiast over Transform Now en zien wij het ook zitten met dan hebben we een match! We gaan je een aanbod doen.


Wij zorgen uiteraard, net als met de rest van de persoonlijke informatie, dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Heb je vragen of wil je graag meer weten omtrent de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mildred via +31649670072.

 

Solliciteer!

Wil jij Change Manager bij ons worden? Solliciteer dan hieronder op de bovenstaande vacature. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou op!

Upload hier je CV en motivatiebrief in één document

Bedankt voor de inzending!