top of page

Vacature Medior
Change Manager

Heb jij het talent om (complexe) veranderprojecten soepel te laten verlopen, ben jij in staat om met verschillende stakeholders te schakelen en wil jij jezelf ontwikkelen met uitdagende opdrachten? Dan is deze vacature voor jou!

Transform Now is een ondernemende en startende organisatie met ambitieuze en energieke professionals, de Transformers Community. Allemaal bevlogen professionals die bijdragen aan het realiseren van veranderingen. Zowel collega’s in loondienst als ZZP ers kunnen onderdeel worden van de community. Samen werken we aan het realiseren van ambities. Daarnaast organiseren we met elkaar en voor elkaar trainingen en intervisies.

Wat ga je doen?

Je gaat op tijdelijke projectbasis of als adviseur aan de slag bij één van onze klanten. bijvoorbeeld in de rol van change manager of implementatie consultant. Je bent verantwoordelijk voor het proces, de inhoud en het eindresultaat bij jouw opdrachtgever. Je start met het in kaart brengen van de huidige situatie, dit doe je door een data analyse, interviews en desk research. Je bent in staat om de klantvraag en scope af te bakenen. Vervolgens is het tijd om beweging te creëren; denk aan optimalisatie van processen, het managen van weerstand, zorgen dat de juiste mensen aan boord zijn, het betrekken van stakeholders en het bewerkstelligen van gedragsverandering. Je hebt de vaardigheid om de organisatie of een afdeling in beweging te brengen. Je bent ervaren in duidelijk overbrengen van je verhaal aan een groep, zowel tijdens het begeleiden van klantbijeenkomsten als het geven van trainingen en masterclasses.

Voor jou !

Je krijgt vanaf de eerste dag veel verantwoordelijkheid als ook ruimte om bij te dragen aan onze organisatiedoelen. Doordat wij aan het groeien en ontwikkelen zijn kun jij mede de koers bepalen. Onze werkwijze is gestoeld op ervaring, wetenschappelijke modellen en passie. We willen graag een maatschappelijke impact maken, daarom hebben we een aantal thema's benoemd waar we ons op willen richten. Denk aan energietransitie, gezondheidszorg, digitale transformatie als ook de publieke sector. Ons doel is om de komende jaren ons team te versterken met 25 professionals. Wij inspireren en versterken elkaar en onze opdrachtgevers!


Onze kernwaarden

 • Wij (bege)leiden vanuit Passie, dit creëert betrokkenheid en gedrevenheid

 • Wij zijn Professioneel, goed en vakkundig. Je kunt op ons bouwen en erop vertrouwen dat we er alles aan doen wat nodig is. We zijn kritisch constructief en recht door zee.

 • We leveren altijd maatwerk en houden van Persoonlijk contact. Omdat we er gezamenlijk een succes van willen maken.

 • We bieden opdrachtgevers een Perspectief, om te komen tot beoogde doelstellingen. Daarbij bekijken wij de wereld vanuit een waardevrij perspectief, om de juiste elementen aandacht te kunnen geven.

 • Gezamenlijk werken wij aan beoogde doelstellingen en een verandering, dat doen wij met Plezier! Dat zie je dus ook terug in onze energieke manier van werken en deze sfeer proef je op ons kantoor.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Transform Now door een afspiegeling in ons team van de diversiteit van de huidige maatschappij.


Wie ben jij?

 • Je hebt een Master of Bachelor succesvol afgerond

 • Je hebt 3 tot 7 jaar werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar in verander- en projectmanagement rollen.

 • Je creëert verbinding op een positieve en energieke manier, je staat stevig in je schoenen.

 • Je bent analytisch, doorziet snel de uitdaging van de opdrachtgever.

 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan informatie overtuigend overbrengen naar de klant.

 • Je houdt van het aanbrengen van structuur. Je werkt planmatig en neemt hierin je omgeving mee.

 • Je bent ondernemend en proactief en spot kansen om van nog meer waarde te zijn bij de opdrachtgevers en voor Transform Now.

 • Je wilt je ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers jouw ervaring uit te breiden en kennis te delen

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

Als onze nieuwe Change Manager krijg jij:

 • een jaarcontract (parttime of fulltime is mogelijk). Wij hebben de wens om na 1 jaar de samenwerking te verlenging (voor andere vormen van samenwerking, zoals ZZP, staan wij ook open);

 • een bruto fulltime salaris (3.800 - 5.000 euro) afhankelijk van jouw ervaring.        Daarnaast krijg je een bonusregeling over de voor jouw gefactureerde omzet.

 • een NS-Business Card en/of een kilometervergoeding;

 • tijd om te ontspannen! Met bijvoorbeeld maandelijkse sportmomenten;

 • bij Transform Now vinden wij vakantie erg belangrijk. Daarom zijn wij flexibel in het aantal vakantiedagen. Het uitgangspunt is 25 vakantiedagen. Maar bij mooie resultaten belonen we je graag bij Transform Now met meer vakantiedagen

 • een laptop en onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld telefoon.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Upload je CV & motivatie onderaan deze pagina. Een recruiter geeft je zo snel mogelijk een reactie, uiterlijk binnen 1 week. Zijn wij enthousiast? Dan volgt er al snel een tweede gesprek. Het vervolg van het proces zal een assessment en gesprek met een van onze partners zijn.


Wij zorgen uiteraard, net als met de rest van de persoonlijke informatie, dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Heb je vragen of wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter David via +31626096459

Change Manager: Tekst

Solliciteer!

Wil jij Change Manager bij ons worden? Solliciteer dan hieronder op de bovenstaande vacature. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou op!

Upload hier je CV en motivatiebrief in één document

Bedankt voor de inzending!

Change Manager: Sollicitatie
bottom of page