top of page

Vacature
Project Manager

Ben jij een projectmanager die echt gaat voor het resultaat en het binnen tijd en budget halen van de eindstreep! Hou jij van projecten waarin je mensen meeneemt en betrekt en tot resultaten komt waar iedereen achter staat? Wil jij je verder ontwikkelen, zodat je hier steeds beter in wordt? Dan ben jij de projectmanager die zich bij Transform Now thuis gaat voelen. 


Over Transform Now

Transform Now bestaat sinds 2021. Het Transform team bestaat uit ambitieuze en energieke professionals met een bachelor of master achtergrond, die projecten doen binnen de o.a. verander programma's bij onze opdrachtgevers, zoals RVO en gemeente Den Haag. We willen groeien naar een organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen als Project Manager, of naar rollen als Product Owner en Scrum Master. Onze opdrachten zijn nu veelal binnen het publieke domein, maar daar zullen binnenkort ook IT, HR en CX zijn de volgende groeistap. Ons doel is om de komende jaren te groeien naar een team met 25 Professionals. Voor jou straks mogelijkheden genoeg om kennis te delen, te groeien en je te ontwikkelen naar elke volgende stap in jouw carrière. Wij helpen en versterken elkaar! 


Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Transform Now. Daarom staan wij open voor mensen met verschillende achtergronden, geloofsovertuigingen, huidskleuren, met een beperking of niet en ongeacht met welke letter van de LGBTQ+ iemand zich verbonden voelt.


Wat ga je doen?

Als Project Manager ben je betrokken bij grote programma's bij onze opdrachtgevers. Je wordt verantwoordelijk voor één van de onderdelen, vaak met als doel afdelingen, organisaties en organisatieonderdelen samen te laten werken aan resultaten in het sociale domein. In programma's op het gebied van schuldenpreventie, inclusiviteit en jeugdzorg kun je als projectleider bij een gemeenten worden ingezet. Maar ook in het bedrijfsleven zijn verander- en innovatieprogramma's waar onze projectleiders aan gaan bijdragen. 


Als Project Manager bij Transform Now ga je op projectbasis aan de slag bij één van onze klanten. Dit doe je onder andere door:‍

 • een duurzame relatie met de klant te onderhouden;

 • initiatief te nemen en met creatieve oplossingen te komen;

 • de behoefte van de klant centraal te stellen;

 • resultaat gerichte te werken aan de strategie, planning en uitvoering;

 • afspraken met jouw opdrachtgever na te komen 

 • te zorgen voor een goede samenwerking tussen alle teamleden. Team work makes a dream work!


Development Program

Naast de opdrachten die je uitvoert bij onze opdrachtgevers wordt je onderdeel van een team enthousiaste collega’s, waarmee je samen intervisie en ontwikkeltrajecten volgt en kennis en ervaringen uitwisselt om met elkaar beter te worden. Je volgt ons ontwikkelprogramma met de Transform Now Community. Er wordt ook individuele coaching aangeboden. Samen werken we aan het bereiken van jouw ambities en dromen.


Wie zoeken wij?

Jij bent onze ideale collega als …

 • je een HBO of WO studie hebt afgerond;

 • je 3 tot 7 jaar werkervaring heb;

 • je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Je hebt het vermogen en inzicht om overstijgend te kijken;

 • je open staat voor ontwikkeling door jouw kwetsbaarheden te delen in intervisieteams en ons ontwikkelprogramma. 

 • je impact wil maken door echt beweging  en verandering te realiseren. 

 • je kunt werken in een dynamische omgeving;

 • je resultaatgericht en gestructureerd te werk gaat;

 • je Nederlands en Engels goed beheerst.Wat biedt Transform Now jou?

Als onze nieuwe Project Manager krijg jij:

 • een jaarcontract (24-40 uur per week is bespreekbaar) met de wens om na 1 jaar de samenwerking te verlenging;

 • een bruto fulltime salaris (3.800 - 5.200 euro) afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast krijg je een bonusregeling over de voor jouw gefactureerde omzet. 

 • Voor andere vormen van samenwerking, zoals ZZP, staan wij ook open;

 • een NS-Business Card en/of een kilometervergoeding;

 • tijd om te ontspannen! Met bijvoorbeeld een maandelijkse sportmomenten;

 • 24 vakantiedagen en een extra vrije dag op jouw verjaardag!

 • een laptop. 


Sollicitatieprocedure 

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Je stuurt je CV en je motivatiebrief naar ons door het te uploaden onderaan deze pagina.

 2. We streven ernaar binnen een week reactie te geven op je CV en brief. Zien wij genoeg aanknopingspunten? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met onze recruiter.

 3. Mochten we na dit eerste gesprek enthousiast zijn, dan volgt er een uitnodiging voor het maken van de capaciteitentest.

 4. Na het behalen van de capaciteitentest heb je een tweede gesprek met de managing partner.

 5. Zijn we beide hierna nog steeds enthousiast? Dan hebben we een match en zullen we je een aanbod doen!


Wij zorgen uiteraard, net als met de rest van de persoonlijke informatie, dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Heb je vragen of wil je graag meer weten omtrent de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter David via +31626096459.

Project Manager: Tekst

Solliciteer!

Wil jij Project Manager bij ons worden? Solliciteer dan hieronder op de bovenstaande vacature. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou op!

Upload hier je CV en motivatiebrief in één document

Bedankt voor de inzending!

Project Manager: Sollicitatie
bottom of page