YSE - Diversiteit-0951_edited_edited_edited_edited.jpg

Vind een Transformer
Hoe wij jouw organisatie verder helpen

De waarde van een Interim Transformer voor jouw organisatie

Het is niet de vraag of, maar wanneer en in welke mate organisaties te maken krijgen met verandering. De kunst van effectieve duurzame verandering is het vinden van de juiste balans tussen de harde en zachte kanten van een organisatie. Oftewel: de balans van het veranderen van processen en systemen binnen een organisatie en in het bijzonder het gedrag en ingesleten routines en patronen. 


Wij helpen organisaties duurzaam te veranderen op drie niveaus: de organisatie, het team en het individu. Op elk niveau zijn wij constant op zoek naar de balans tussen de harde en zachte kanten van de transformatie.

Of het nu gaat om een management gerelateerd project binnen de publieke of private sector; dat project, idee of die rol die al lang heeft liggen wachten is binnen no-time succesvol aangepakt!

 

HR

Hoe creëer ik de ideale personeelssamentelling?

Digital & IT

Hoe gebruik je huidige IT middelen en digital skills om je klant optimaal te bedienen?

Customer Experience

Hoe blijf je de veranderingen en behoefte van jouw klanten volgen?

 

In een tijd waarin de wereld snel verandert en hybride werken de norm is geworden, bood Transform Now ons de perfecte oplossing om direct te kunnen schakelen en wendbaar te zijn. Zij hebben een Interim Programmasecretaris gevonden die bij onze behoeften aansloot én direct ingezet kon worden. Mede door het enthousiasme, de daadkracht en de open minded houding van Transformer Jorien konden wij voortvarend aan de slag met onze veranderopgave.

- Marc Dortu, Manager Organisatieontwikkeling Gemeente Den Haag

 

The Growth Collective

''Samenwerken aan jouw groei, die van je merk, je organisatie en je team met de labels van The Growth Collective''

Transform Now maakt deel uit van The Growth Collective. Een collectief van organisaties die allemaal (samen)werken aan de groei van medewerkers gedurende hun gehele professional life journey. Iedere organisatie die bij The Growth Collective is aangesloten heeft de skills en expertise (en drive!) in huis om aan de slag te gaan met de groei (en daarmee het werkgeluk) van medewerkers. Uniek aan onze samenwerking is dat wij over de gehele professional life journey, dus in iedere fase van een carrière, betrokken -kunnen- zijn bij ontwikkeling en groei. Benieuwd naar wat de andere organisaties te bieden hebben?

 

Brede kennis

Samenwerking

Groei

 
grauwe_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Interesse?

Wil jij een project binnen jouw bedrijf een boost geven door middel van tijdelijke inzet? Of heb je vragen over het inzetten van Transformers? Neem dan contact op met Stefanie, onze Managing Partner. 


De koffie staat al klaar!