top of page
YSE - Diversiteit-0951_edited_edited_edited_edited.jpg

Vind een interim Transformer

De waarde van een Interim Transformer voor jouw organisatie

Het is niet de vraag of, maar wanneer en in welke mate organisaties te maken krijgen met verandering. De kunst van effectieve duurzame verandering is het toepassen van de juiste kennis, methodes en vaardigheden om die stappen te zetten die in de specifieke context van jouw organisatie passend zijn. Onze focus ligt op strategisch verandermanagement, projectmanagement, werken met organisatiecultuur en gedragsverandering.

Wij helpen organisaties duurzaam te veranderen op drie niveaus: het individu, de organisatie en het netwerk. Op elk niveau werken we vanuit wetenschappelijke inzichten, maar vooral heel praktisch en resultaatgericht.

Vind een Transformer: Over

Gezondheid

Hoe richt ik onze zorginstelling of mijn team zo in dat dat bijdraagt aan het welzijn van de patiënt, cliënt, burger, collega? Of nog ambitieuzer: hoe bewerkstelligen we een systeem met de juiste stimulansen op het juiste moment?

Energietransitie

Hoe kunnen we een structurele verandering bewerkstelligen in het gebruik van duurzame energievoorziening? Energie doelen lijken ver weg, maar hoe creëren we in het hier en nu gedragsverandering, maken we bestendige keuzes en maken daarmee impact?

Burgerparticipatie

Hoe zorgen we ervoor dat burgers, ondernemers en publieke organisaties een waardevolle samenleving creëren.  Denk aan de schulden problematiek, onderwijs, de fysieke leefomgeving.  We creëren gezamenlijk beweging zodat we innoveren, aanpakken en realiseren.

Vind een Transformer: Lijst

In een tijd waarin de wereld snel verandert en hybride werken de norm is geworden, bood Transform Now ons de perfecte oplossing om direct te kunnen schakelen en wendbaar te zijn. Zij hebben een Interim Programmasecretaris gevonden die bij onze behoeften aansloot én direct ingezet kon worden. Mede door het enthousiasme, de daadkracht en de open minded houding van Transformer Jorien konden wij voortvarend aan de slag met onze veranderopgave.

- Marc Dortu, Manager Organisatieontwikkeling Gemeente Den Haag

Vind een Transformer: Tekst

The Growth Collective

''Samenwerken aan jouw groei, die van je merk, je organisatie en je team met de bedrijven van The Growth Collective''

Wij zijn onderdeel van The Growth Collective, een collectief van bedrijven dat (samen)werkt aan de groei van organisaties en de groei en het werkgeluk van mensen gedurende hun hele carrière. Dit doen we door middel van het bieden van maatwerk trainingen voor organisaties en afdelingen, maar ook door te helpen met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, tijdelijke interim opdrachten, persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers door coaching, workshops en mentoring en we geven je inzicht in performance management binnen jouw organisatie. The Growth Collective versterkt jouw organisatie voor de lange termijn.

Vind een Transformer: Welkom

Brede kennis

Samenwerking

Groei

Vind een Transformer: Lijst
grauwe_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Interesse?

Wil jij een project binnen jouw bedrijf een boost geven door middel van onze change management specialisten met een frisse blik? Of heb je vragen over het inzetten van Transformers? Neem dan contact op met Stefanie, onze Managing Partner. 


Wij maken graag kennis met je, de koffie staat al klaar!

Vind een Transformer: Afbeelding
bottom of page