YSE - Diversiteit-0951_edited_edited_edited_edited.jpg

Vind een

 Interim Transformer

De waarde van een Transformer voor jouw organisatie

Het is niet de vraag of, maar wanneer en in welke mate organisaties te maken krijgen met verandering. De kunst van effectieve duurzame verandering is het vinden van de juiste balans tussen de harde en zachte kanten van een organisatie. Oftewel: de balans van het veranderen van processen, systemen, organisaties en in het verlengde daarvan in het bijzonder de menselijke aspecten die aan verandering gerelateerd zijn. 


Wij helpen organisaties duurzaam te veranderen op drie niveaus: de organisatie, het team en het individu. Op elk niveau zijn wij constant op zoek naar de balans tussen de harde en zachte kanten van de transformatie. Onze Transformers leren door het Transform Now ontwikkelprogramma projecten efficiënt te managen en het gedrag te beïnvloeden om zo transformaties succesvol uit te voeren.

Of het nu gaat om een management gerelateerd project binnen het Sociaal Domein, HR, Digital & IT of Customer Experience; dat project, idee of die rol die al lang heeft liggen wachten is binnen no-time succesvol aangepakt!

 

Sociaal Domein

HR

Digital & IT

Customer Experience

 

''Product Owner Florentine heeft de slagvaardigheid van ons team aanzienlijk vergroot. Door de frisse blik, brede kennis en helikopterview waar Florentine over beschikt, verhoogde de snelheid van ons management traject binnen no-time. Daarnaast zorgt de drive en enthousiasme om zichzelf te ontwikkelen van Florentine voor een erg fijne werksfeer binnen het team.''

 
grauwe_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Interesse?

Wil jij een project binnen jouw bedrijf een boost geven door middel van tijdelijke inzet? Of heb je vragen over het inzetten van Transformers? Neem dan contact op met Stefanie, onze Managing Partner. Zij helpt je graag op weg om te kijken hoe Transform Now jouw organisatie kan versterken.
De koffie staat al klaar!