Onze vacatures

Zie hier ons meest actuele aanbod

Blik op Werk - Servicedeskmedewerker Inburgering

Ben je communicatief sterk en werk je resultaatgericht?  Wil jij met jouw ervaring bijdragen aan duurzame arbeidsparticipatie en inburgering? Dan zoeken wij jou!

Bij Blik op Werk gaat het om mensen te laten meedoen met de samenleving; om ervoor te zorgen dat mensen inzetbaar zijn voor werk, een leven lang.

Image by Brooke Cagle

Blik op Werk - Strategisch Accountmanager Loonwaarde

Ben jij een verbinder en heb jij ervaring met het opbouwen van een sterk netwerk?

Kun jij snel schakelen tussen verschillende niveaus en stakeholders binnen en buiten een organisatie? Dan zoeken wij jou!

Image by Magnet.me

Blik op Werk - Strategisch Accountmanager Inburgering

Ben jij een verbinder en heb jij ervaring met het opbouwen van een sterk netwerk?

Kun jij snel schakelen tussen verschillende niveaus en stakeholders binnen en buiten een organisatie? Dan zoeken wij jou!

Image by TheStandingDesk.com

Blik op Werk - Teamleider Servicedesk

Heb jij ervaring met het aansturen van een team? Wil jij met jouw ervaring bijdragen aan duurzame arbeidsparticipatie en inburgering? Ben je communicatief sterk en werk je resultaatgericht? Dan zoeken wij jou!

Image by Amy Hirschi

Hillfive - Consultant

Wil jij als consultant klanten binnen de energie en industrie sector helpen om te groeien, innoveren en te verbeteren? Wil jij niet alleen adviseren maar ook implementeren? En heb jij ervaring met Lean, Agile of Scrum? Dan ben jij misschien wel de bevlogen consultant die wij zoeken!

Twee collega's overleggen

Omring - BI Specialist

Wil jij jouw kennis en ervaring van Business Intelligence inzetten voor het verbeteren van de zorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar juiste klantinformatie en de inrichting van goede dashboards van levensbelang is en echt verschil maakt? Solliciteer dan voor de functie van BI specialist bij de grootste zorgverlener in Noord Holland!

Image by John Schnobrich

Omring - Solutions Architect

Heb jij een duidelijke visie op het inrichten van de ICT en hoe ICT maximaal kan bijdragen aan de missie en strategie van een zorgorganisatie? Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve zorgorganisatie en meewerken aan een uitdagende meerjarenvisie digitalisering die aankomende jaren wordt uitgerold? Wil jij stevige stappen zetten om het ICT landschap futureproof te maken met de nieuwste digitale oplossingen waarmee de zorg voor onze cliënten verbetert? En ben jij een bruggenbouwer die oog heeft voor alle belangen en in staat is deze samen te brengen? Dan vragen wij je te solliciteren naar de functie van Solution Architect bij Omring.

Meer informatie
Mensen die werken in Open Office

Stichting RINIS - Accountmanager

Wil jij jouw talent om te verbinden en jouw kennis van gegevensuitwisseling in de overheid inzetten om de digitale dienstverlening van RINIS te ontwikkelen en uit te breiden? Ben jij iemand die mogelijkheden ziet en oplossingen vindt in complexe omgevingen en daarbij rekening houdt met de vele belangen en wensen? Wil jij een bijdrage leveren aan een optimale digitale samenwerking tussen ministeries en uitvoeringsorganisaties in het publieke domein? Dan zoeken we jou!

Koffiepauze met zon

Stichting RINIS - Informatie (Business Analist)

Wil jij bijdragen aan veilige digitale gegevensuitwisseling tussen publieke overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst en het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Ben je proactief, goed in structuur aanbrengen en doorvragen? En heb je affiniteit met IT? Dan zoeken we jou!

Image by Tim van der Kuip

UWV - Senior IT Security Analist

Ben jij klaar voor de next level cyber security? Kunnen we jou altijd blij maken met de nieuwste ontwikkelingen op cyber security? Weet jij als IT Security Analist met jouw ervaring en kennis de data van miljoenen Nederlanders te beschermen? Dan is dit jouw vacature! In de rol IT Security Analiste ben je onderdeel van het blue team van de grootste digitale dienstverlener in het Sociaal Domein.

Image by FLY:D