top of page

Onze vacatures

Zie hier ons meest actuele aanbod

Blik op Werk - Junior / Medior Jurist

Heb jij ervaring met complexe juridische vraagstukken en heb je affiniteit met het sociaal domein? Wil jij bijdragen aan duurzame arbeidsparticipatie, inburgering en aan het bewaken van de kwaliteit van taalscholen? Ben je communicatief sterk en werk je resultaatgericht? Dan zoeken wij jou!

De Zorgcirkel - Senior Adviseur Datamangement

Wil jij jouw visie op het gebruik van data inzetten voor het verbeteren van de ouderenzorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar datamanagement van levensbelang is en het grote verschil maakt voor de klant? Solliciteer dan voor de functie van Senior adviseur Data management bij De Zorgcirkel in Noord Holland!

Hillfive - Change Consultant

Wil jij onderdeel worden van een organisatie die haar klanten voortdurend uitdaagt naar de horizon te kijken? Wil jij bijdragen aan concrete veranderingen bij jouw opdrachtgevers en wil jij jouw klanten werkelijk helpen om te groeien, te innoveren en te verbeteren? Wil jij niet alleen adviseren maar ook implementeren? En heb jij ruime ervaring als veranderaar? Dan ben jij de bevlogen change consultant die wij zoeken!

Navingo - Exhibition & Conference Manager

Wil jij je Project Management skills en expertise inzetten om de energie transitie te versnellen? Navingo, hét mediabedrijf voor de maritieme en offshore energie sector, zoekt een Exhibition & Conference Manager. Een veelzijdige baan met volop uitdagingen waarin kleine details een groot verschil kunnen maken. Je schakelt snel en flexibel; onder hoge werkdruk presteren is voor jou geen probleem.

Omring - BI Specialist

Wil jij jouw kennis en ervaring van Business Intelligence inzetten voor het verbeteren van de zorg? Wil jij meebouwen aan een organisatie waar juiste klantinformatie en de inrichting van goede dashboards van levensbelang is en echt verschil maakt? Solliciteer dan voor de functie van BI specialist bij de grootste zorgverlener in Noord Holland!

Omring - Contract- en leveranciersmanager

Wil jij jouw kennis van strategisch leveranciersmanagement inzetten om de zorg te verbeteren? Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve zorgorganisatie die met hoogwaardige ICT en de nieuwste digitale oplossing de zorg wil verbeteren? En ben jij een bruggenbouwer die als doel heeft; een soepele samenwerking tussen opdrachtgever en ICT leveranciers?  Dan vragen wij je te solliciteren naar de functie van Contractmanager bij Omring.

Omring - Solutions Architect

Heb jij een duidelijke visie op het inrichten van de ICT en hoe ICT maximaal kan bijdragen aan de missie en strategie van een zorgorganisatie? Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve zorgorganisatie en meewerken aan een uitdagende meerjarenvisie digitalisering die aankomende jaren wordt uitgerold? Wil jij stevige stappen zetten om het ICT landschap futureproof te maken met de nieuwste digitale oplossingen waarmee de zorg voor onze cliënten verbetert? En ben jij een bruggenbouwer die oog heeft voor alle belangen en in staat is deze samen te brengen? Dan vragen wij je te solliciteren naar de functie van Solution Architect bij Omring.

Meer informatie

Stichting RINIS - Accountmanager

Wil jij jouw talent om te verbinden en jouw kennis van gegevensuitwisseling in de overheid inzetten om de digitale dienstverlening van RINIS te ontwikkelen en uit te breiden? Ben jij iemand die mogelijkheden ziet en oplossingen vindt in complexe omgevingen en daarbij rekening houdt met de vele belangen en wensen? Wil jij een bijdrage leveren aan een optimale digitale samenwerking tussen ministeries en uitvoeringsorganisaties in het publieke domein? Dan zoeken we jou!

Stichting RINIS - Informatie Analist

Wil jij bijdragen aan veilige digitale gegevensuitwisseling tussen publieke overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst en het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Ben je proactief, goed in structuur aanbrengen en doorvragen? En heb je affiniteit met IT? Dan zoeken we jou!

UWV - Senior IT Security Analist

Ben jij klaar voor de next level cyber security? Kunnen we jou altijd blij maken met de nieuwste ontwikkelingen op cyber security? Weet jij als IT Security Analist met jouw ervaring en kennis de data van miljoenen Nederlanders te beschermen? Dan is dit jouw vacature! In de rol IT Security Analiste ben je onderdeel van het blue team van de grootste digitale dienstverlener in het Sociaal Domein.

UWV - Officemanager Chief Information Office (CIO)

Is plannen en organiseren jouw talent en weet jij hoofd en bijzaken van elkaar te onderscheiden? Ben je super klantgericht, werk je gestructureerd en wil jij het aanspreekpunt worden van een enthousiast team van ICT collega's? Dan ben jij de officemanager die het CIO office van het UWV zoekt!

Meer informatie
Vacatures: Werkzoekenden
bottom of page